torstai 10. toukokuuta 2012

Meikä oikein tsemppaa...

Eli käytiin tänään treenailemassa tokoa oikein tottiskentällä.
Ekaks otin Inton ja piti treenata seuruuta, Into vaan oli sitä mieltä, että kentälle tultiin hillumaan eikä treenaamaan, joten joutui sitten raukka takaisin autoon.
Kaapon kanssa treenattiin seuruuta, meni oikein tosi kivasti, vaikka sekin hiukan otti häiriötä ympäristöstä.
Seuruun jälkeen otettiin tasamaanouto, jossa kriteerinä se, että laukkaa luokse. Tämä meni ihan superhyvin! Toinen nouto tehtiin hyppynoutona metrisellä PK-esteellä. Meinas eka varastaa ja juosta esteen ohi, mutta kun pyysin uudelleen sivulle niin teki nätin suorituksen.
Tämän jälkeen uhmasin onneani ja tein luoksetulon, eka pysähdyksillä ja toinen suorana. Molemmat hyviä, seisominen hiukan valui, mutta nyt ei puututa siihen.
Erityishuomion alle otettava nyt nuo luoksetulon ja noudon eteenistumiset, vähän törmää ja istuu vinoon.
Mahtavinta, että Kaapon vire pysyi koko ajan oikealla tasolla.!!

Into pääsi sitten uudelleen treenaamaan kun Kaapo oli valmis.
Kokeiltiin taas eka seuraamista. Ei vieläkään ollut tarpeeksi mukana, joten jatkettiin tasamaanoudolla (sama treeni kuin Kaapolla). Meni hyvin, tänään malttoi jopa odottaa ja ottaa kontaktin eikä vaan varastaa kapulalle.
Noudon jälkeen treenattiin liikkesstä seisomista, jossa vapautus palkalle heti pysähdyksen jälkeen. Tämä oli ainakin omaan silmään hyvä(vähän on vaikea katsoa kun yrittää pitää katseen suorassa..).
Sitten vielä kerran seuruuta ja nyt jaksoi keskittyä hyvin, mulla on vaan joku vika kun oon saanut kaikki koirat opetettua liian eteen sivulletulossa.
Voisko joku vaikka sitoa mun kädet oikeaan paikkaan niin oppisin ehkä palkkaamaan oikeasta kohtaa.

Ajattelin ottaa projektiksi metallinoudon treenaamisen kaikkien kanssa iltaruoka palkalla, eilen oli eka kerta ja vitsit meidän Figo on mahtava! Se ei osaa odottaa, eikä tulla kunnolla sivulle, mutta lähtee niinkuin raketti kapulan perään ja palauttaa samalla vauhdilla. Täytyis kyllä joskus videoida ko. suoritus.
Ja kyseessä on kuitenkin koira jota ei aluksi meinannut saanut noutamaan mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti