lauantai 13. helmikuuta 2016

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä...

Eipä ollut meidän kisapäivä tänään. Liian vaikeita ratoja ja ihan liian kiihkeä koira.
En tiedä olisiko sittenkin pitänyt käydä päästämässä isommat höyryt pois vielä perjantaina vai onko joku muu huonosti, mutta eipä tässä voi muuta kuin suunnata eteenpäin.

Positiivisia asioita jos haetaan, niin nyt ei pudonnut rimoja samalla tavalla kuin viime kisoissa  ja sinällään Into oli koko ajan ohjauksissa, me ei vaan kovin monessa kohtaa oltu samaan aikaan samassa kohdassa. Toisin sanoen olin aivan sairaasti myöhässä joka ohjauksessa ja kun mukana oli normaali Into +10% niin eihän siitä tullut kuin sähläämistä. :P

No, kuten viime kirjoituksessa sanoin niin eihän tässä nyt mikään kiire ole sen viimeisen nollan kanssa. Olisi silti kiva, että olisi edes mahdollisuus siihen hyvään rataan. Jos ennen starttia jo tunnet että taisi tulla vähän liikaa koiraa mukaan, niin ei ole kovin hyvä fiilis lähteä sinne radalle. Ja Into kun ei tunnetusti kovin helposti kisoissa väsy, niin tietää, että sitä samaa on sitten ne kolme rataa tiedossa.

Yksi iso asia mikä meidän pitää nyt viimeinkin ottaa treenauksen alle, on keinu. Into ei ole oikein koskaan tajunnut keinun ideaa, joten kovassa vireessä se helposti tekee lentokeinun tai sellaisen keinun, että saa aina miettiä miten tuomari sen tulkitsee.
Ongelmana on se, että treeneissä se suorittaa keinun yleensä hyvin. Pitää varmaan suunnata kaikkiin epiksiin harjoittelemaan keinua, että saadaan vire kohdalleen. Toki täytyy myös treeneissä muistutella, mikä sen keinun idea taas olikaan.

Eipä näiden kanssa käy ainakaan aika pitkäksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti