tiistai 9. helmikuuta 2016

Missä ollaan nyt ja mitä tavotteita vuodelle 2016

Noniin, tässä tulisi sitten niitä tavotteita.
Mikään tavoite ei ole minulle mikään pakko, vaan lähinnä tavoitteet auttaa minua suunnittelemaan treenejä niin, että niistä tulisi edes hiukan laadukkaita. ;)
Sen verran olen kokenut näissä koiraharrastuksissa takapakkeja, että jos joku tavoite ei täyty niin jatketaan siitä sitten ensi vuonna, päätavoite on kuitenkin pitää treenaaminen hauskana.

Into: Inton kanssa alku vuosi on alkanut aikas kivasti. Ollaan käyty muutamassa aksakisassa joista ensimmäisestä saatiin 2x LUVA.  Into hyppäri
Nyt isoimpana tavoitteena onkin Inton nostaminen kolmosiin. Mitään kiirettä tämän kanssa ei nyt ole ja Inton tuntien se voi tulla joko seuraavassa startissa tai sitten siihen menee koko vuosi. Nyt ollaan kuitenkin päästy siihen tilanteeseen, että kisaaminen on hauskaa, joten on kova luotto siihen, että kyllä se viimeinen nolla sieltä tulee.
Tokossa tavoitteena olisi päästä korkkaamaan Avoin luokka. Uudet säännöt aiheuttaa pientä säätämistä, mutta jos vaan saan pidettyä treenaamisen säännöllisenä niin uskon, että päästään kokeisiin asti. Toiveena tietysti olisi, että sieltä sitten tulisi se AVO1, mutta koska tokossa treenaaminen on meillä niin vaihtelevaa, niin laitetaan tavoitteeksi vaan se, että päästään sinne kokeisiin.

Lempi: Lempin kanssa aloitettiin loppusyksystä kisaaminen aksassa ja tammikuussa käytiin muutamat startit. Tavoitteena on se, että saadaan tämän vuoden aikana kaikki esteet varmoiksi ja pystyttäisiin suorittamaan rataa yhdessä. Kisaaminen saa nyt olla tauolla hetken ja treenataan noita vaikeita juttuja kuntoon. Haasteena on tällä hetkellä lähtö, kepit ja kontaktit. Siis kaikki mihin liittyy malttaminen. :) Lempin mielestä aksassa on tärkeintä vaan juosta lujaa, tarkkuudesta viis.  :P
Paimennuksessa isona tavoitteena olisi kisaamisen aloittaminen. Tämä riippuu paljon siitä miten treenit etenee ja miten paljon ylipäätänsä päästään treenaamaan. Kisaamaan kuitenkin tähdätään ja treenit yritetään suunnitella sen mukaan. Onhan se vielä hirveä raakile ja tavoite saattaa hyvinkin siirtyä vielä vuodella tai kahdella, mutta siellä jossain se siintää.

Figon tavoitteena on pysyä terveenä ja toiveena olisi, ettei se hirveästi tuosta höppänöityisi. 

Ensi lauantaina olis Intolla pari starttia Tsaulla ja sunnuntaina Lempin kanssa pitäis mennä paimentamaan. Katsotaan saisiko niistä jotain juttua tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti