maanantai 21. maaliskuuta 2016

Aksa turhauma

Lempin kanssa siis. Tuntuu siltä, että kaikki edistyminen tapahtuu niin hitaasti, ettei edes tiedä edistyykö se ja mihin suuntaan.
Vaikea suunnitella treenejä, kun välillä mennään yksi askel eteenpäin ja seuraavalla kerralla kaksi askelta taaksepäin. Ja jos nyt verrataan vaikka viime kesään, niin onhan Lempi edistynyt paljon ja kestää nykyään varsinkin toistoja ja korjaamista paljon paremmin. Välillä vaan haluaisi jotain varmistusta siitä, että ollaan menossa oikeaan suuntaan...

No, siirrytään aksasta tokoon. Tänään oli siis Lempin toiset ohjatut toko treenit.

Treeniaiheina oli:

Paikalla makuu
Jos muuten Lempi ei osaa odottaa mitään, niin tokossa paikalla makuu edistyy hyvin.
Nyt uskalsin jättää sen jo ilman hihnaa muutaman metrin päähän ja se makasi tosi rauhassa, vaikka vieressä makasi toinen koira (alle kahden metrin päässä). Tämä on asia mistä minä kelpeistä tykkään, kun tehdään töitä niin keskitytään siihen eikä muihin koiriin.
Liikkeestä maahan meno
Seuras vähän kiltisti ja ei oikein kuunnellut käskyjä. Saatiin onnistunutkin suoritus, mutta osaa tehdä kyllä paremminkin.
Luoksetulo
Otettiin vauhtiluoksari, eli palkkasin lelulla siitä kun se juoksi lujaa mua kohti. Hirveästi parempi vauhti kuin viimeksi. :)
Kaukot
Tässä otin naksuttimen käyttöön ja naksuttelin pelkästään sitä, että nousi istumaan. Muutaman toiston jälkeen liikkeeseen tuli jo vauhtiakin ja saatiin istumisesta muutama tosi hyvä toisto. Pikkuisen ennakoi maahan siirtymistä, tähän täytyy kiinnittää huomiota.

Seuraavalla kerralla otetaan ilmeisesti vähän noutoa/kapulan pitämistä, täytyy varmaan siihenkin ottaa naksutin käyttöön. Tuntui toimivan hyvin Lempin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti