keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Into tokoilee

Tänään oli Inton tokotreenien toinen kerta. Ekalla kerralla ei oikeastaan tehty juuri mitään, lähinnä kartoitettiin kaikkien osaaminen.

Tänään päästiin siis itse asiaan.
Ensin treenissä oli Ruutu. Inton kanssa on ruutua tehty, mutta en muista koska viimeksi, joten aloitettiin ihan suorapalkalla ruutuun  juoksemista.
Tämän jälkeen otettiin muutama toisto niin, että kävin merkkaamassa paikan ja jäin itse seisomaan ruudun lähelle ja koira lähti merkiltä ruutuun. Ihan hyviä toistoja tuli, ohjaaja vaan oli palkkaamisessa niin hidas, että Into rupesi hiukan soveltamaan ja paikka katosi.
Lopuksi tehtiin paikan hakua niin, että Into jätettiin seisomaan ruudun molemmille sivuille, eteen ja taakse ja minä kävin ensin merkkaamassa paikan, jonka jälkeen menin seisomaan ruudun eteen ja lähetin Inton ruutuun. Molemmat sivut sujui hyvin, mutta takaa lähetettäessä se ei hakeutunut hyvin oikeaan paikkaan, tätä täytyy siis treenata.

Toisena liikkeenä treenattiin hyppyä. Liike sujui muuten hyvin, mutta koska kutsun Inton luoksetulokutsulla hypyn yli, Into ennakoi luoksarin pysäytystä niin voimakkaasti, että psähtyi joka kerta hypyn jälkeen seisomaan. Tehtiin tähän toisto myös lentävän palkan kanssa ja yritetään rikkoa tuota pysähdyksen ennakointia sillä.

Treenit sujui siis hyvin, omaa mieltä vaan masensi se, että treenien aikana joku pölvästi oli kolaroinut minun autoa ja paennut paikalta. Mä kun kovasti tarvitsisin sitä tässä pääsiäisen aikana.... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti