torstai 3. maaliskuuta 2016

Käytiin vähän urheilemassa...

Nyt reilun viikon treenitauon jälkeen molemmat koirat oli vähän kovemmassa vireessä kuin normaalisti.
Intolla se näkyi keulimisena tokossa ja siinä, että aksassa kaikki käännökset meni pitkäksi. Lempillä taas näkyi siinä, että se tuli tosi röyhkeästi minua päin, mikä on ihan hyvä juttu tämän kaiken kiltteilyn jälkeen.

Treenattiin molempien kanssa käännöksiä ja ohjaukseen tulemista. Inton kanssa treenattiin lisäksi seuraamista ja jääviä ja Lempin kanssa keppejä ja lähdössä pysymistä.

Lempille laitoin ihan suosiolla tällä kertaa verkot keppeihin. Meillä on niin paljon sähläystä tullut kepeillä, että haluan nollata tilanteen ja tehdä niin helppoja treenejä, että varmasti onnistuu.
Lähtötreeneissä päästiin taas yksi askel eteenpäin, eli saatiin muutama sellainen toisto missä Lempi vain nousi seisomaan ekalla kerralla ja toisella kerralla pysyi nätisti paikallaan maassa.
Käännökset sujui Lempin kanssa hyvin, ei ollenkaan ollut sellaista "irtoan joka paikkaan"-fiilistä.

Into oli ihan hirveän innoissaan kun vihdoinkin pääsi treenaamaan. Se meni lujaa ja irtosi pitkälle, mutta muuten oli yllättävän hyvin kuulolla. Seuraamisessa se painoi ihan hirveästi ja edisti, mutta toisaalta treenaan mielummin tuollaisen energiapommin kanssa kuin sellaisen jota saa koko ajan kannustaa. Jäävissä muut liikkeet meni hyvin, mutta istumista täytyy kyllä treenata todella. Intolla ei ole siitä liikkeestä mitään hajua. :)

Tässä vähän treenivideoita. En jaksanut muokata niitä, joten laatu ei paljon päätä huimaa, pahoittelen.

Lempi ja Into aksaa

Into aksaa

Into seuraa

Into seuraa 2




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti