maanantai 14. maaliskuuta 2016

Lempin eka koulupäivä

Tänään aloitettiin Lempin kanssa tokoilu.
Kurssin nimi oli Arkitottis/toko, joten ryhmässä oli sitten vähän kaiken tasoista aloittelijaa.
Meillä Lempin kanssa ensimmäinen tavoite on opetella treenaamaan häiriössä ja olemaan kiihtymättä toisista treenaajista, joten tällainen ei niin tosissaan treenaavien ryhmä sopii siihen loistavasti.

Tänään treeniaiheina oli:
Paikalla istuminen ja makaaminen
Tämä sujui yllättävän hyvin, muutaman kerran lähti tulemaan kohti minua, kun olin palaamassa palkkaamaan, mutta muuten oli rauhallinen eikä ottanut häriötä muista.
Hyppy
Lempi jäi hyvin istumaan hypyn taakse ja tuli hienosti käskyllä sivulle. Vähän turhan kiltisti se hyppäsi, oletin enemmän sellaista aksalähdön tapaista vauhtia.
Merkin kiertäminen
Manasin tätä ensin, että mun koirat ei osaa kiertää, mutta Lempi yllätti ja lähti hyvin(ilman käsimerkkiä!) kiertämään. Toki siltä tuli myös merkille pysähtymistä(se on varmaan salaa lukenut vanhoja tokosääntöjä) ja merkin yli hyppäämistä, mutta se sentään tajusi, että idea on tehdä jotain siinä merkillä. Into kun vaan juoksi merkin ohi huomaamatta sitä lainkaan... :D
Hulavanteen läpi hyppääminen
Tämä oli vissiin sitä arkitottisosuutta.. :'D
Luoksetulo
Ei meinannut pysyä enää paikoillaan (luulen, että väsähti jo hiukan) ja luoksetulo oli aika hidas. Laukkasi sentään, mutta täytyy kiinnittää huomita nyt siihen vauhtiin.

Tauoilla harjoiteltiin sitten kavereista luopumista ja palkkailin Lempiä siitä, että se tarjosi rauhassa makaamista. Päästiin sitten lopulta siihen, että se teki lonkka-asentoon siirtymisestä tempun, mielentila ei kyllä kauheasti rauhoittunut.

Kaiken kaikkiaan olen Lempiin tosi tyytyväinen. Se ei treenatessa huomannut muita koiria lainkaan ja tauoilla sain sen tosi nopeasti tajuamaan, että muista pitää luopua. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti